Unde esti: Magazin online Despre noi

Despre noi


Am fondat e-BATH dupa aproape 20 de ani de import si distributie a produselor de top in domeniul amenajarilor (ceramica si instalatii).  Operand de peste 10 ani si propria retea de magazine am reusit sa cunoastem foarte bine nevoile si exigentele clientilor nostri si incercam sa le depasim asteptarile.

 

Cu peste 20,000 de vanzari pe an, produsele noastre se afla in sute de mii de locuinte, hoteluri, spitale, cladiri de birouri sau centre comerciale din Romania.

 

Calitate, design, inovatie si pret competitiv sunt principalele criterii pe care le avem atunci cand selectam produsele din oferta.

Frecventam anual marile expozitii de profil din Italia, Germania, Spania, pentru a selecta cele mai potrivite  branduri si produse. Cele aproape 2 decenii de colaborare ne-au adus statutul de unic importator, sau de partener principal pentru majoritatea brandurilor pe care le reprezentam. Volumele importate fiind mari, am obtinut conditii comerciale optime, astfel incat putem oferi atat preturi competitive, cat si consultanta si suport tehnic.

 

Din oferta de mii de produse, pe e-BATH figureaza numai cele aflate permanent in stoc. Toate produsele de pe site se livreaza imediat. Putine magazine on-line ofera exclusiv produse de stoc. In plus, depozitul propriu de peste 4.000 mp ofera garantia unei bune  si suficiente stocari a marfii.

 Transportul se face cu masini proprii, sau prin curieri agreati. Peste 50% din marfa e importata pe camioanele noastre: un timp mai scurt si manipulari reduse intre fabrica si client. De 18 ani, saptamanal,  livram in fiecare localitate importanta din Romania .

 
Pentru ca in proiectul de amenajare design-ul, culoarea, textura conteaza mult, e-BATH deschide si un showroom in centrul Bucurestiului, astfel incat clientul sa le poata examina direct.

 Pe e-BATH gasiti cele mai bune produse disponibile acum in lume, livrate imediat, la preturile cele mai bune. In plus, oferim si servicii de consiliere, garantii si service.

 

Vrem ca e-BATH sa contribuie la reusita proiectului d-voastra.

 

 

Echipa e-BATH
PROTECTIA CONSUMATORILOR – A.N.P.C.
Magazin electronic creat de SiteLab