Unde esti: Magazin online Cum livram

Cum livram


Livrarea comenzilor de client in municipiul Bucuresti si in judetul Ilfov este gratuita peste o valoare a comenzii de 100 lei, cu mijloacele de transport ale e-BATH. In restul tarii, livrarea comenzilor de client cu valori mai mari de 400 RON se face gratuit, cu mijloacele noastre de transport. In ambele cazuri trebuie luate in considerare limitarile legale si logistice descrise mai jos!

Livrarea produselor se face de regula prin transportul propriu e-BATH. Transportul se va face pe traseele si cu ritmicitatea curselor noastre din Bucuresti si din tara, in limita posibilitatii legale de a ajunge in diferite zone de livrare ale oraselor - aici referindu-ne la restrictii de tonaj, pana in fata imobilului tau. 

Daca localitatea in care doresti livrarea nu se afla pe ruta traseelor noastre, comanda se poate introduce, urmand ca livrarea sa se faca in cel mai apropiat oras (de exemplu in parcarea unui supermarket sau magazin de tip DIY).

De asemenea poti opta sa ridici produsele comandate direct din depozitul nostru, evident fara alte taxe de livrare.


Atunci cand plasezi comanda vei avea posibilitatea sa alegi modalitatea de expediere dorita si vei putea vedea taxele de expediere precum si termenul estimat de livrare.

Pe pagina fiecarui produs exista de asemenea un link 'Taxe de transport'. Dand click pe acel link si alegand o destinatie vei putea vedea imediat taxele si termenele de expediere pentru orice produs din site.
PROTECTIA CONSUMATORILOR – A.N.P.C.
Magazin electronic creat de SiteLab